Handmade decor

Cutie pentru Work At Home Moms

March 29, 2018
salt_20180326_124802_798-1638x1638

Ghici cine a facut cutia pnetru donatii a ong-ului WAHM? Sa iti spun? Eu! 😀 Pe grupul de Facebook al ong-ului WAHM Cluj (Work At Home Moms) a fost lansat un concurs pentru realizarea cutiei pentru donatii. Fiecare putea sa se inscrie cu una-doua poze exemplificand cutiile facute anterior si descriind cam cum ar face cutia wahm. In urma voturilor am fost desemnata sa realizez cutia, singura cerinta impusa fiind sa contina sigla oficiala.

A fost destul de challenging sa fac cutia asta, unu la mana pentru ca nu am gasit blankul potrivit, asa ca sotul meu (care ma ajuta foarte mult la partea de logistica) a decupat in capacul cutiei un orificiu prin care sa poata fi introdusi banii, si doi la mana, pentru ca dupa atata pauza de la decoupage, indemanarea mea a avut putin de suferit. Mi-am readus aminte de inceputuri, cand refaceam de cateva ori anumite portiuni din cutii. Stii de cate ori am refacut cutia asta? De  CINCI! Noroc ca am lucrat cu vopseaua Annie Sloan si a fost usor de smirgheluit.

Am vrut sa scot in evidenta ideea de mama care lucreaza asa ca am ales o imagine cu o femeie care tine in brate un copil, dar in acelasi timp este imbracata business si are in cealalta mana si un laptop.

In rest, m-am jucat cu contururi vintage si flori. In ultima vreme ma atrage din ce in ce mai tare stilul distressed si se vede si aici, prima data am vopsit cutia cu negru, mai apoi alb si am smirgheluit pe ici pe colo sa iasa la iveala negrul de pe dedesubt. E o cutie care ma reprezinta.

Sper ca mamicilor din grup sa le placa, ma bucur ca am avut ocazia sa o fac si mi-a reamintit ce mult imi place sa fac asta 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *