My life

Decorul nostru de Craciun / Our Christmas decor

December 24, 2017
25552206_2071625586453873_714388631702406191_n

Stiu ca de Craciun toata lumea iti arata bradul impodobit si noi nu facem exceptie 😀 Anul asta avem cel mai mare si des brad din cati am avut vreodata, ar fi mai potrivit la o casa, dar chiar si-asa, eu zic ca am reusit sa il punem in valoare si in apartament 😊 E primul nostru Craciun alaturi de Rares si tare ne bucuram sa il avem langa noi! Chiar daca avem timp mai putin, cu o buna organizare a timpului am reusit sa vopsesc cateva conuri de brad si niste nuci si sa impachetam frumos cadourile si anul asta.

Imi place mult de tot sa pregatesc cadouri impachetate cu grija si sa le dau o nota noua in fiecare an. Anul acesta noutatea consta in felicitarile vintage atasate fiecarui cadou. Ii multumesc astfel Dianei de la dreamsfactory si lui Karen de la graphicsfairy pentru acestea. Ele au facut designul si sunt disponibile pentru printat, GRATIS! Sunt absolut superbe! Zi si tu daca nu!

 

Te las sa vezi in continuare decorul nostru de Craciun, de fapt livingul nostru, ca acolo se opreste decorul 😀 Celelalte camere nu erau in plan oricum 🙂 Bradul cumparat anul asta face toata diferenta, asa ca am vrut sa il vezi cum arata si inainte de impodobire.

 

 

 

Ah, si sa nu uit de ciorapeii minunati pe care ni i-a facut Iuliana de la Julky! Sunt absolut superbi, cu numele fiecaruia dintre noi.

Ne pregatim sa vizionam un film romantic in seara asta, asa ca iti urez Craciun fericit, linistit si imbelsugat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *