Handmade decor | My life

Hai la Mamafest sa cumparam handmade de la mamicile din Cluj

March 20, 2018
FB_IMG_1521539098727

Intotdeauna mi-a placut sa cumpar produse handmade in detrimentul celor de serie, chiar daca pretul acestora este mai mare. E normal sa fie mai mare, fiecare obiect e unic, trecut prin mana artizanului de mai multe ori pana sa fie gata de prezentat la un targ. Si imi place sa sustin micile afaceri. Pentru ele, orice obiect vandut este o batalie castigata.  E valabil si pentru serviciile oferite de o firma mica, oamenii din spatele lor se implica mult, sunt parca mai dornici sa ofere calitate.

Si tocmai pentru ca imi place sa am obiecte de tipul asta, incerc sa fiu la curent cu orice targ organizat in acest sens la noi in oras. Fac parte din comunitatea WAHM (Work At Home Moms) si tocmai ce urmeaza o noua editie Mamafest la cate  te invit sa iei parte, vei fi surprins ce minunatii creeaza mamicile din Cluj.

De exemplu, Ana Jucan, de la Miresme de lavandă, are propria cultura de lavanda pe care o foloseste la decoratiuni: "Sunt mamă casnică a două fete, și voind să mă întorc la îndeletnicirile strămoșilor noștri, am decis să lucrez pământul, să practic agricultura.
Așa a luat naștere proiectul Miresme de lavandă. Am înființat acum 3 ani și jumătate o cultură de lavandă în Dezmir - județul Cluj.
Toate produsele handmade pe care le confecționez conțin lavanda cultivată de mine împreună cu familia mea - cele două fete și soțul. Fiica mea cea mare se ocupă cu administrarea paginii de Facebook https://www.facebook.com/miresmedelavanda/ . "


Crutan Florina-Luiza de la Pupuka Boutique creeza accesorii florale textile, lucrate manual: "In anul 2015 a luat fiinta, Pupuka Boutique.  Accesoriile florale textile pe care le creez nu doar cu mainile si ideile, ci si cu sufletul, pot face parte din vestimentatia noastra cotidiana sau din zile importante pentru intreaga familie. Materialele textile si tipurile diverse de flori le combin in functie de preferinte si accesoriile pe care le creez suporta modificari la cerere, in functie de preferintele dvs., sau pot fi adaptate unei tematici diverse."


Accesoriile Ioanei Fodor par absolut minunate, imi place cum s-a gandit la seturile pentru intreaga familie:" Sunt Ioana Fodor,mamica a unui baietel de 7 ani si a unei fetite de 11 ani,de profesie designer vestimentar. [...] Accessories by Ioana Fodor a prins viata in luna martie 2017.Din dorinta sa-mi petrec mai mult timp alaturi de copii si in acelasi timp sa fac ceea ce-mi place foarte mult,accesorii pentru intreaga familie.Realizez accesoriile astfel incat sa reflecte personalitatea fiecarei persoane care le poarta,dupa principiul "un stil unic,un accesoriu care te defineste, totul sta in detalii".

La targ va fi prezenta si Simona Muntean cu decoratiunile ei handmade:"La inceput am reciclat cateva obiecte pe care le aveam prin casa...si incet incet am prins curaj sa fac cadouri pentru cei dragi. Am realizat ca.mi place din ce in ce mai mult si am inceput sa postez lucrarile pe pagina mea de facebook. Am prins si mai mult curaj si avant cand lucrarile mele s.au vandut sau am inceput sa am comenzi. Ma gandesc la un mic business😉 Momentan nu am pagina de facebook pt creatiile mele si nici site...urmeaza,dar toate lucrarile sunt postate pe pagina mea de facebook  https://www.facebook.com/simona.muntean.5076".
Eu zic sa vii la targ cu toata familia, vor fi si carti Usborne pentru copii, de la Mihaela Păsculescu (http://org.usbornebooksathome.co.uk/biblioteca_copiilor_destepti/)

si Dorina Stoica (https://www.facebook.com/123-tot-ce-vrei-143969516240001/).

In plus, te poti bucura si de un masaj pentru ca Sandra Ladar vine la Mamafest cu Yumeiho si Young Living : "Voi aduce saltea si voi oferi masaje scurte gratuite demonstrative  si prezentare de uleiuri esentiale. Aceasta este pagina mea  https://www.facebook.com/masajarmoniarelax/".


Asta e doar o parte din expozanti, dar sper ca ti-am captat atentia. Ne vedem sambata la targ la Casa de Cultura a Studentilor, da? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *