My life

Prima editie Dichisar la Cluj

December 16, 2017
dichisar

Hei! Nu stiu daca stiai, dar weekendul asta e prima editie Dichisar Cluj. Am fost si noi pe acolo in seara asta sa vedem ce este, cine a venit si cu ce creatii. E foarte foarte fain, desi ma asteptam sa fie un eveniment mai amplu. Probabil va fi, odata ce va ajunge si la noi sa fie popular, cum e in Bucuresti. Eu zic sa mergi, bei o cafea buna sau o limonada, cumperi un cadou frumos si participi si la o tombola cu premii.

Pentru mine atractia principala e Henna Journey, o stiam pe Laura Constantin de acum cativa ani de la Jazz in the park, de cand mi-a facut un tatuaj. Imi doream si anul asta unul, dar stiam ca nu are sens sa imi fac programare, pentru ca nu pot ajunge la o ora fixa, avandu-l pe Rares. Noutatea de anul asta e ca vinde si conuri cu henna pentru acasa, impreuna cu sabloane si am mers sa imi cumpar. Surpriza placuta a fost ca nu era nimeni programat cand am ajuns noi si am reusit ce imi doream, tatuajul facut de ea 😀 Si am cumparat si conuri si sabloane. Chiar mi se pare o idee faina de cadou.

Pe cativa dintre creatorii de produs de aici ii stiam deja de la Handmade Transilvania Festival, pe unii ii urmaresc pe Facebook si Instagram, dar cei mai multi au fost noi pentru mine. Erau inclusiv designeri vestimentari, dar lor nu am apucat sa le fac poze, aveam un pitic cu noi ce nu mai avea rabdare sa stea 😀

Am vazut produse faine, interesante,unele chiar surprinzatoare, cum ar fi un papion facut din scoarta de tei. Mi-a placut inclusiv ca pretul lui era gravat (sper ca bine zic) pe o bucatica de lemn. Detaliile conteaza!

Si locatia mi s-a parut faina, cu un decor interesant. Nu am mai fost pana acum la Impact Hub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *